خانه  > slide, اعدام  >  زندان نهاوند؛ حکم اعدام یک زندانی به اجرا درآمد

زندان نهاوند؛ حکم اعدام یک زندانی به اجرا درآمد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، یک زندانی در زندان نهاوند اعدام شد. وی پیشتر از بابت اتهام قتل به مجازات مرگ محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان نهاوند اعدام شد.

این زندانی سحرگاه امروز یکشنبه ۲۵ آبان‌ماه به چوبه دار آویخته شده است. وی پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.

جزئیات بیشتر در این رابطه اعم از هویت زندانی اعدام شده توسط هرانا در دست بررسی است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی گزارش نشده است.

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ تنها ۵.۸۶٪ از اعدام‌های صورت‌گرفته در زندان‌های ایران توسط نهادهای رسمی و رسانه‌های داخلی اعلام شده‌اند. این در حالی است که ۹۴.۱۴٪ اعدام شدگان به صورت مخفیانه یا بدون اعلام در رسانه های جمعی اعدام شده اند. در بسیاری از این اعدام‌ها، به‌دلیل مخفی‌کاری، زندانیان حتی از حق ملاقات آخر با خانواده خود محروم شده‌اند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید