خانه  > slide, اعدام  >  سه زندانی در زندان یزد به چوبه دار آویخته شدند

سه زندانی در زندان یزد به چوبه دار آویخته شدند

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، سه زندانی در زندان یزد اعدام شدند. آنها پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر و قتل به اعدام محکوم شده بودند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سه زندانی در زندان یزد اعدام شدند.

حکم اعدام این افراد، سحرگاه امروز سه شنبه ۲۰ آبان‌ماه به اجرا درآمد. هویت یکی از آنها که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، شاه حسین فرهادی توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، دو زندانی اعدام شده دیگر نیز پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر در محاکم انقلاب حکم اعدام دریافت کرده بودند.

جزئیات بیشتر در این رابطه اعم از هویت دومین و سومین زندانی اعدام شده، کماکان توسط هرانا در دست بررسی است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ بیش از ۴۸ درصد از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۷ درصد از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید