خانه  > سایر گروهها, کارگران  >  دستکم ۲۶ تجمع اعتراضی برگزار شد

دستکم ۲۶ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه ۱۸ آبان ماه، شماری از بازنشستگان مخابرات در تهران، اصفهان، کرمانشاه، تبریز، سنندج، رشت، زنجان، مریوان، همدان، کرمان، قم، بابل و بیجار، تعدادی از بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز، شوش، رشت، تهران و کرمانشاه، گروهی از کارکنان شرکت نفت فلات قاره در منطقه خارک، جمعی از شهروندان در چابهار، تعدادی از معلمان حق التدریس در شهرستان سرباز، شماری از متقاضیان پروژه مجتمع مسکونی فلورا در تهران و گروهی از بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان، با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند. همچنین، روز گذشته، جمعی از کارکنان شرکت نفت فلات قاره در منطقه لاوان، شماری از اعضای تعاونی مسکن “پارلا اسکان تبریز نو” در این شهر و تعدادی از رانندگان ماشین‌آلات شهرداری کرمانشاه دست به تجمع زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴، گروهی از کارکنان شرکت نفت فلات قاره ایران شاغل در منطقه خارک تجمع اعتراضی برگزار کردند. روز گذشته نیز تعدادی از کارکنان این مجموعه در منطقه لاوان دست به تجمع زدند.

مطالبات این کارکنان شامل حذف سقف بازنشستگی و پرداخت کامل سنوات، اصلاح کف حقوق، اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت بک پی آن، حذف تفکیک مشاغل به تخصصی و پشتیبانی و استقلال کامل صندوق بازنشستگی می‌شود.

تجمع بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف

به گزارش ایلنا، امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴، همزمان با سالروز واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی، جمعی از بازنشستگان این مجموعه در شهرهای تهران، اصفهان، کرمانشاه، تبریز، رشت، زنجان، مریوان، همدان، کرمان و بیجار دست به تجمع اعتراضی زدند. شورای بازنشستگان ایران نیز از تجمع این بازنشستگان در سنندج، بابل و قم خبر داده است.

بازگشت پوشش بیمه‌ای از بیمه تکمیلی به بیمه تامین اجتماعی، بهبود خدمات درمانی، بهبود خدمات درمانی، اجرای کامل آیین‌نامه‌ی ۸۹/۲۴ در خصوص پرداخت مطالبات و مزایای بازنشستگان و همچنین بازنگری در طرح همسان‌سازی حقوق‌ها، از جمله مطالبات بازنشستگان معترض محسوب می‌شود.

در گزارش خبرگزاری کار ایران آمده است: “بازنشستگان، ۱۸ آبان را روز سیاه مخابرات می‌دانند و می‌گویند بعد از واگذاری شرکت مخابرات، کارکنان شاغل و بازنشسته این شرکت بسیاری از حقوق و مزایای خود را از دست داده‌اند.”

تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان

به گزارش ایلنا، روز جاری، تعدادی از بازنشستگان صنایع فولاد اصفهان در مقابل دفتر صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در این شهر تجمع کردند.

اجرای همسان‌سازی، حذف سقف حقوق، عدم ادغام صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری و حل مشکلات مربوط به خدمات درمانی، از جمله مطالبات بازنشستگان صنایع فولاد به شمار می‌آید.

تجمع متقاضیان پروژه مجتمع مسکونی فلورا در تهران

به گزارش مدارا، امروز یکشنبه، جمعی از متقاضیان پروژه مجتمع مسکونی فلورا در مقابل ستاد ارتش در چهارراه قصر تهران، تجمع اعتراضی برگزار کردند.

براساس این گزارش، تجمع این شهروندان در اعتراض به تاخیر در تکمیل پروژه و مشکلات مربوط به تحویل واحدهای خریداری شده صورت گرفته است.

این شهروندان هفته گذشته نیز با برگزار تجمع اعترضی در این محل، خواستار رسیدگی به مشکلات خود شده بودند.

تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در ۵ شهر

به گزارش ایلنا، روز جاری، گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای اهواز، شوش، رشت و کرمانشاه تجمع اعتراضی برگزار کردند. همچنین، شورای بازنشستگان ایران از تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران خبر داده است.

بازنشستگان معترض خواهان همسان‌سازی حقوق‌ها، افزایش دریافتی‌های متناسب با هزینه‌های زندگی، خروج سازمان تامین اجتماعی از انحصار دولت، رفع مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی و اجرای ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی جهت دریافت خدمات درمانی رایگان هستند.

تجمع اعتراضی اهالی منطقه کمب در چابهار

به گزارش حال وش، امروز یکشنبه ۱۸ آبان‌، جمعی از اهالی منطقه کمب واقع در شهرستان چابهار، در اعتراض به تخریب منازل خود، مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

در این گزارش آمده است، منازل این افراد، هفته گذشته، توسط ماموران انتظامی و بنیاد مسکن تخریب شده و مسئولان نیز پاسخگوی پیگیری‌های این شهروندان معترض نیستند.

تجمع اعتراضی معلمان حق التدریسی در شهرستان سرباز

به گزارش شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، روز جاری، جمعی از معلمان حق التدریسی شهرستان سرباز در مقابل اداره آموزش و پرورش این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این تجمع در اعتراض به عدم اجراء مصوبه کمیسیون آموزش و جهت تعیین تکلیف معلمان حق التدریس برگزار شده است.

تبریز؛ تجمع اعضای تعاونی مسکن “پارلا اسکان تبریز نو”

به گزارش نصرنیوز، روز شنبه ۱۷ آبان، شماری از اعضای تعاونی مسکن “پارلا اسکان تبریز نو” در مقابل ساختمان اداره ثبت اسناد و املاک منطقه دو این شهر دست به تجمع زدند.

این شهروندان نسبت به بلاتکلیفی چند ساله‌ وضعیت اسناد زمین‌های مربوط به این شرکت در محله “ساری‌زَمی” شهر تبریز معترض هستند. علیرغم گذشت بیش از پنج سال از آغاز روند تعیین‌ تکلیف زمین‌های مذکور و پیگیری‌های مکرر این شهروندان، مسئولان مربوطه تاکنون پاسخ روشنی در خصوص وضعیت مالکیت و صدور اسناد ارائه نکرده‌اند.

تجمع اعتراضی رانندگان ماشین‌آلات شهرداری کرمانشاه

به گزارش ایلنا، روز گذشته، جمعی از رانندگان ماشین‌آلات شهرداری کرمانشاه در مقابل ساختمان استانداری در این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.

بنابر این گزارش، برخی از این رانندگان که طرف قرارداد شرکت‌های پیمانکاری مختلف هستند، سه یا چهار ماه حقوق نگرفته‌اند. آنها خواستار پرداخت معوقات مزدی و توجه مسئولان به وضعیت معیشتی خود هستند.

بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲۲۵۵ تجمع اعتراضی در ایران ثبت شده است. از این تعداد، دست‌کم ۷۲۴ تجمع کارگری، ۱۱۸۷ تجمع صنفی، ۷۴ تجمع در حوزه اندیشه و بیان، ۴۷ تجمع دانشجویی، ۴۸ تجمع در حوزه محیط زیست و ۱۷۵ تجمع اعتراضی توسط شهروندان مالباخته یا افرادی که حقوق شهروندی‌شان تضییع شده، در ۳۱ استان کشور برگزار شد. علاوه بر تجمعات اعتراضی، دست‌کم ۷۰ اعتصاب صنفی و ۱۳۷۷ اعتصاب کارگری نیز در این مدت صورت گرفته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید