خانه  > slide, زندانیان  >  کریم اسماعیل زاده از زندان تبریز به بیمارستان منتقل شد

کریم اسماعیل زاده از زندان تبریز به بیمارستان منتقل شد

خبرگزاری هرانا – کریم اسماعیل زاده، شهروند بازداشتی محبوس در زندان تبریز، روز چهارشنبه ۷ آبان در پی حال نامساعد جسمی، به بیمارستان امام‌رضا در این شهر منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کریم اسماعیل زاده به بیمارستان منتقل شد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده آقای اسماعیل زاده، در این خصوص به هرانا گفت: «روز چهارشنبه ۷ آبان ماه، به دلیل وخیم شدن حال آقای اسماعیل زاده، مسئولان زندان ناچار به انتقال وی به بیمارستان امام رضای تبریز شدند. او از بیماری مرتبط با معده رنج می‌برد و دچار ضعف بدنی شده‌است. او پیشتر در بهداری زندان تبریز بستری شده بود و مسئولین زندان از انتقالش به مرکز درمانی خارج از زندان ممانعت کرده بودند. اکنون پس از انتقال او به بیمارستان، خانواده این زندانی به‌دلیل مداخله نیروهای امنیتی اجازه ملاقات با وی را نیافته‌اند و از وضعیت او اطلاعی ندارند.»

روز شنبه ۲۶ مهرماه، کریم اسماعیل‌زاده، پس از حضور در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهرستان منتقل شده بود.

این شهروند در تاریخ ۲۳ مهر،بابت اتهامات نشر اکاذیب  و تبلیغ علیه نظام به شعبه مذکور احضار شده بود.

جزئیات دقیقی از دلایل انتساب اتهامات به آقای اسماعیل‌زاده در دسترس نیست، اما نزدیکان وی احتمال می‌دهند که احضار و بازداشت او مرتبط با بازداشت موقت وی در اوایل مهرماه در نزدیکی دریاچه ارومیه باشد.

کریم اسماعیل‌زاده، فعال ترک (آذربایجانی) در اسفند ۱۴۰۳ نیز توسط نیروهای اداره اطلاعات تبریز بازداشت و نهایتا با تودیع وثیقه آزاد شده بود. این شهروند پیش‌تر نیز سابقه بازداشت و محکومیت داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید