خانه  > slide, اعدام  >  دو زندانی در زندان سپیدار اهواز اعدام شدند

دو زندانی در زندان سپیدار اهواز اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز سه‌شنبه ۶ آبان‌ماه، حکم دو زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان سپیدار اهواز اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام دو زندانی در زندان سپیدار اهواز اجرا شد.

این زندانیان که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، سحرگاه امروز سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴، به چوبه‌دار آویخته شدند.

جرئیات بیشتر در این رابطه از جمله هویت زندانیان اعدام‌شده، کماکان توسط هرانا در دست بررسی است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی گزارش نشده است.

از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، تعداد ۱۳۱۴ گزارش از سوی نهاد آمار و نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در رابطه با اعدام به ثبت رسیده است. بر اساس این آمار طی تاریخ مذکور اعدام ۱۵۳۷ نفر به اجرا درآمده است، که از این تعداد ۸ نفر در ملاعام اعدام شدند. از میان قربانیانی که هویتشان احراز شده، جنسیت ۴۹ تن از اعدام شدگان زن بوده و همینطور سن ۳ تن از اعدام شدگان در زمان ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال بوده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید