خانه  > slide, اعدام  >  گزارش تکمیلی؛ شمار اعدام‌شدگان در زندان قم به ۲ تن افزایش یافت

گزارش تکمیلی؛ شمار اعدام‌شدگان در زندان قم به ۲ تن افزایش یافت

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز شنبه ۲۶ مهرماه، همزمان با اجرای حکم جواد نعیمی، زندانی که پیشتر از بابت اتهام «جاسوسی» به اعدام محکوم شده بود، حکم اعدام یک زندانی دیگر نیز به اجرا درآمده است. وی پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ابتدای هفته جاری، دو زندانی در زندان قم اعدام شدند.

رئیس کل دادگستری و رئیس شورای قضائی استان قم اعلام کرده بود که حکم اعدام یک متهم به «جاسوسی» برای اسرائیل، روز شنبه ۲۶ مهرماه در زندان قم به اجرا درآمده است. اکنون هرانا هویت این زندانی را جواد نعیمی احراز کرده است. علاوه بر اجرای حکم اعدام آقای نعیمی، روز شنبه یک زندانی دیگر با هویت صادق نیک‌روش نیز در این زندان اعدام شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای نیک‌روش پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس در دادگاه کیفری حکم اعدامش صادر شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام صادق نیک‌روش توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، تعداد ۱۳۱۴ گزارش از سوی نهاد آمار و نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در رابطه با اعدام به ثبت رسیده است. بر اساس این آمار طی تاریخ مذکور اعدام ۱۵۳۷ نفر به اجرا درآمده است، که از این تعداد ۸ نفر در ملاعام اعدام شدند. از میان قربانیانی که هویتشان احراز شده، جنسیت ۴۹ تن از اعدام شدگان زن بوده و همینطور سن ۳ تن از اعدام شدگان در زمان ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال بوده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید