خانه  > slide, زندانیان  >  امیر طالب مرنه از زندان ارومیه آزاد شد

امیر طالب مرنه از زندان ارومیه آزاد شد

خبرگزاری هرانا – امیر طالب مرنه، زندانی سیاسی روز دوشنبه ۲۸ مهرماه از زندان ارومیه آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امیر طالب مرنه از زندان آزاد شد.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آزادی این زندانی سیاسی روز دوشنبه ۲۸ مهرماه از زندان ارومیه صورت گرفته است. کماکان جزییات آزادی وی مشخص نیست اما محتمل است این آزادی پیش از موعد به دنبال صدور بخشنامه «عفو» صورت گرفته باشد.

آقای مرنه در پاییز سال ۱۳۹۶ بازداشت شد. او چندی بعد با رای دادگاه از بابت اتهاماتی از جمله اقدام علیه امنیت ملی به ۱۲ سال حبس محکوم شد.

این پرونده پس از واکنش و اعتراض او به ماجرای تجاوز سرایدار یکی از مدارس به یک دانش‌آموز علیه وی گشوده شده بود. آقای مرنه در جریان پیگیری و اطلاع‌رسانی درباره این موضوع، از سوی نهادهای امنیتی به ایجاد حساسیت عمومی و طرح مطالب انتقادی نسبت به عملکرد برخی مسئولان متهم شد. موضع‌گیری آقای مرنه در دفاع از حقوق قربانی و انتقاد از نحوه رسیدگی به پرونده، از سوی نهادهای امنیتی اقدامی تنش‌زا تلقی شد و در نهایت موجب تشکیل پرونده‌ای علیه او با عنوان اتهامی فوق‌الذکر شد.

امیر طالب مرنه، شهروند اهل ارومیه، پیش از این نیز از بابت فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است. وی طی سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ به دلیل اتهامات مرتبط با فعالیت‌های سیاسی، دوران محکومیت خود را در زندان سپری کرده بود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید