خبرگزاری هرانا – مردی در پاکدشت با اتهام قتل همسرش بازداشت شد. وی ابتدا مدعی شده بود که مرگ همسرش ناشی از خودکشی بوده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، یک مرد به اتهام قتل همسرش بازداشت شد.
فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت اعلام کرد که مردی ۷۰ ساله که مرگ همسر ۴۰ سالهاش را خودکشی جلوه داده بود، در بازجوییهای پلیسی به قتل عمد با خفه کردن او با پتو اعتراف کرد.
شهرام ولیخانی درباره جزئیات پرونده گفت: در پی اعلام مرگ مشکوک زنی در روستای کبودگنبد پاکدشت، تیمهای پلیس آگاهی به محل اعزام شدند. مأموران پس از حضور در محل، با جسد زنی ۴۰ ساله در حمام منزل روبهرو شدند که بریدگی روی رگ دستش نشانهای از خودکشی به نظر میرسید.
وی افزود: در تحقیقات اولیه، شوهر ۷۰ ساله مقتول مدعی شد شب قبل از حادثه میان آنها درگیری جزئی پیش آمده و همسرش پس از رفتن به اتاق خواب، بیاطلاع از او دست به خودکشی زده است. اما بررسیهای دقیق صحنه و شواهد فنی مأموران آگاهی از وجود علائم خفگی غیرطبیعی و تناقض در اظهارات شوهر حکایت داشت.
ولیخانی تصریح کرد: با پیگیریهای تخصصی، تطبیق آثار فیزیکی و بازخوانی اظهارات متهم، مأموران دریافتند که ماجرا ساختگی بوده و مرد قصد پنهان کردن قتل را داشته است. در ادامه بازجوییها، متهم سرانجام اعتراف کرد که در جریان مشاجره شبانه، همسرش را با پتو خفه کرده و سپس برای فریب مأموران، صحنه خودکشی را بازسازی کرده است.
او در پایان گفت: با تکمیل تحقیقات، متهم با دستور مقام قضایی بازداشت و تا صدور حکم نهایی روانه زندان شد.
بدون نظر
نظر بگذارید