خبرگزاری هرانا – رئیس پلیس اماکن عمومی خوزستان اعلام کرد ۱۶ واحد صنفی از جمله چند کافه و باغویلا در اهواز به دلیل «اقدامات هنجارشکنانه» پلمب شدهاند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صداوسیما، ۱۶ واحد صنفی در اهواز پلمب شد.
رئیس پلیس اماکن عمومی استان خوزستان گفت که در چارچوب طرح کنترل اجتماعی، بازرسی از تعدادی واحد صنفی از جمله کافهها و قلیانسراهای اهواز در دستور کار پلیس نظارت بر اماکن عمومی قرار گرفت.
محمدحسن محمدوند افزود: در جریان این بازرسیها، ۱۴ واحد صنفی کافه و قلیانسرا و تعداد دو باغ ویلا غیرمجاز مهروموم شدند. پلمب این مکانها به دلیل عدم رعایت شئونات اسلامی، اجرای موسیقی بدون مجوز و اقدامات هنجارشکنانه صورت گرفته است.
در سال ۱۴۰۳، بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دستکم ۵۳۶ مورد پلمپ اماکن تجاری و صنفی گزارش شده است. این پلمپها عمدتاً به دلایل غیرصنفی از جمله ارائه خدمات در ماه رمضان، رعایت مسائل مربوط به حجاب اجباری و ارائه خدمات در ایام سوگواری مذهبی انجام شده است، نه به دلیل تخلفات صنفی. این آمار نمایانگر افزایش مداخلات و نظارتهای نهادهای قضایی و امنیتی بر فعالیتهای تجاری و صنفی است که تأثیرات قابل توجهی بر آزادیهای فردی و اجتماعی به همراه دارد.
بدون نظر
نظر بگذارید