خانه  > سایر گروهها, کودکان  >  دستکم ۸۰۰ هزار نفر در ایران دچار سوءتغذیه شدید هستند

دستکم ۸۰۰ هزار نفر در ایران دچار سوءتغذیه شدید هستند

خبرگزاری هرانا – رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اعلام کرد که دستکم ۸۰۰ هزار نفر در ایران دچار سوءتغذیه شدید هستند. به گفته سیدحسن امامی‌رضوی، سوءتغذیه به سه دسته شدید، متوسط و کم تقسیم می‌شود و تعداد افراد دارای سوءتغذیه در سطوح متوسط و کم به‌مراتب بیشتر هستند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از همشهری آنلاین، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در خصوص آمار سوءتغذیه در ایران توضیحاتی ارائه داد.

سیدحسن امامی‌رضوی در این خصوص گفت: سوءتغذیه به سه دسته شدید، متوسط و کم تقسیم می‌شود و دستکم ۸۰۰ هزار نفر در ایران دچار سوءتغذیه شدید هستند.

وی افزود: آمار ۸۰۰ هزار نفری تنها مربوط به موارد شدید است، در حالی که تعداد افراد دارای سوءتغذیه در سطوح متوسط و کم به‌مراتب بیشتر است.

به گفته امامی‌رضوی؛ میزان کالری دریافتی افراد بسیار مهم است. این مساله درباره سوءتغذیه شدید به ویژه در دوره کودکی و نوجوانی هم اهمیت بیشتری دارد چون باعث مشکلات رشد و اختلال در تکامل می‌شود. به همین دلیل به عدالت‌محوری در توزیع منابع نیاز است.

سیدحسن امامی‌رضوی در توضیح تاثیر سوءتغذیه بر سلامت گفت: مهم‌ترین و حساس‌ترین دوره زندگی، هزار روز اول یعنی دوران بارداری و سه سال نخست تولد است. اگر مادر در دوران بارداری دچار سوءتغذیه باشد، احتمال کم‌وزنی، اختلال رشد، آسیب به تکامل مغزی و مشکلات جسمی در نوزاد افزایش می‌یابد. این کودکان همچنین در سال‌های بعد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر قرار می‌گیرند.

وی در پایان با انتقاد از وضعیت تغذیه دانش‌آموزان گفت که دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس رعایت نمی‌شود و بوفه‌ها خوراکی‌های مضر مانند پفک، چیپس و نوشابه عرضه می‌کنند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید