خبرگزاری هرانا – کریم اسماعیل زاده، فعال ترک (آذربایجانی) با دریافت ابلاغیه ای به شعبه ۱۰ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز احضار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کریم اسماعیل زاده، فعال ترک (آذربایجانی) به دادسرا احضار شد.
بر اساس این احضاریه که امروز چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴، از طریق سامانه ثنا به این شهروند ابلاغ شده است، از وی خواسته شده ظرف پنج روز آینده برای ارائه دفاعیات خود در خصوص اتهامات مطروحه، به شعبه ۱۰ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز مراجعه کند.
در ابلاغیه مذکور اتهامات کریم اسماعیل زاده، نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و تبلیغ علیه نظام، عنوان شده است.
جزئیات دقیقی از دلایل انتساب اتهامات به آقای اسماعیلزاده در دسترس نیست، اما نزدیکان وی احتمال میدهند که احضار او مرتبط با بازداشت موقت ایشان در تاریخ ۳ مهر ۱۴۰۴ در نزدیکی دریاچه اورمیه باشد.
کریم اسماعیلزاده، فعال ترک (آذربایجانی) در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ نیز توسط نیروهای اداره اطلاعات تبریز بازداشت و نهایتا با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود. این شهروند پیشتر نیز سابقه بازداشت و محکومیت داشته است.
بدون نظر
نظر بگذارید