خانه  > slide, زندانیان  >  تداوم بازداشت؛ بلاتکلیفی روح الله کرکی به بیش از ۲ ماه رسید

تداوم بازداشت؛ بلاتکلیفی روح الله کرکی به بیش از ۲ ماه رسید

خبرگزاری هرانا – روح الله کرکی، شهروند اهل اندیمشک علیرغم گذشت بیش از دو ماه از زمان بازداشت، کماکان در زندان شیبان اهواز در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روح الله کرکی همچنان در بازداشت به سر می‌برد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “مورخ ۱۰ مهرماه آقای کرکی به زندان شیبان اهواز منتقل شده است. پرونده وی هم اکنون در شعبه ۱۳ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اهواز تحت بررسی است. این زندانی طی مدت زمان بازداشت از حق دسترسی به وکیل انتخابی محروم مانده و همچنین از زمان انتقالش به زندان، او موفق به ملاقات با خانواده خود نشده است.”

تاکنون از اتهامات مطروحه بر علیه این شهروند بازداشتی اطلاعی حاصل نشده است.

روح الله کرکی، روز سه شنبه ۱۴ مردادماه، توسط نیروهای امنیتی در اندیمشک بازداشت شد.

لازم به ذکر است، روح الله کرکی، برادر امین کرکی، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری دیماه ۹۶ است. امین کرکی در فروردین ۹۷ پس از بازداشت مجدد، در شرایطی پرابهام درگذشت.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید