خبرگزاری هرانا – دو زندانی در شیراز و استان آذربایجان غربی که پیشتر در پرونده های جداگانه از بابت اتهام قتل بازداشت و به اعدام محکوم شده بودند، با کسب رضایت اولیای دم از مجازات مرگ رهایی یافتند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در شیراز از اعدام رهایی یافت.
هویت این زندانی، علی رحمانی توسط هرانا احراز شده است.
براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای رحمانی حدود دو سال پیش از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس به اعدام محکوم شده بود. در نهایت روز جاری اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند و این زندانی از مجازات مرگ رهایی یافت.
رهایی یک زندانی از اعدام در آذربایجان غربی
به گزارش میزان، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رهایی یک زندانی از اعدام خبر داد.
ناصر عتباتی گفت: فردی در سال ۱۴۰۲ مرتکب قتل عمد شده بود که پرونده پس از طی مراحل دادرسی منجر به صدور حکم اعدام متهم شده بود که با تایید آن در دیوان عالی کشور مقرر بود که حکم در سحرگاه ۱۷ مهرماه به اجرا گذاشته شود.
عتباتی ادامه داد: با تلاشهای صورت گرفته اولیای دم از حق خود گذشتند و بدین ترتیب این زندانی فرصت دوباره زندگی پیدا کرد. این دوازدهمین سازش در پروندههای اعدام طی سال جاری در این استان است.
بدون نظر
نظر بگذارید