خانه  > اصناف, سایر گروهها  >  به دلیل “عدم رعایت قوانین اسلامی”؛ یک واحد بوم‌گردی در کلات پلمب و ۳ تن بازداشت شدند

به دلیل “عدم رعایت قوانین اسلامی”؛ یک واحد بوم‌گردی در کلات پلمب و ۳ تن بازداشت شدند

خبرگزاری هرانا – یک اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان کلات به دلیل آنچه “عدم رعایت قوانین اسلامی” عنوان شده است، پلمب شد. در این رابطه سه نفر بازداشت شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صدا و سیما، یک واحد بوم‌گردی در شهرستان کلات پلمب شد.

بر اساس این گزارش، این اقامتگاه بوم‌گردی، به دلیل آنچه “تخلفات سوء اخلاقی و عدم رعایت قوانین اسلامی” عنوان شده، پلمب شده است. همچنین سه نفر در این رابطه بازداشت شده‌اند.

علی رحمانی‌نسب، دادستان شهرستان کلات با اشاره به این موضوع، در سخنانی تهدیدآمیز عنوان کرد که “هرگونه اقدام در زمینه ترویج، تشویق یا تبلیغ فساد و فحشا جرم محسوب می‌شود و مرتکبان این تخلفات با مجازات‌های شدید مواجه خواهند شد.”

در سال ۱۴۰۳، بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دست‌کم ۵۳۶ مورد پلمپ اماکن تجاری و صنفی گزارش شده است. این پلمپ‌ها عمدتاً به دلایل غیرصنفی از جمله ارائه خدمات در ماه رمضان، رعایت مسائل مربوط به حجاب اجباری و ارائه خدمات در ایام سوگواری مذهبی انجام شده است، نه به دلیل تخلفات صنفی. این آمار نمایانگر افزایش مداخلات و نظارت‌های نهادهای قضایی و امنیتی بر فعالیت‌های تجاری و صنفی است که تأثیرات قابل توجهی بر آزادی‌های فردی و اجتماعی به همراه دارد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید