خانه  > slide, اعدام  >  جرائم مواد مخدر؛ ۲ زندانی در زندان اراک اعدام شدند

جرائم مواد مخدر؛ ۲ زندانی در زندان اراک اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز یکشنبه، حکم دو زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در زندان اراک به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دو زندانی در زندان اراک اعدام شدند.

این زندانیان سحرگاه امروز یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴، به چوبه‌دار آویخته شدند. هویت یک تن از آنها رسول نوری توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ این دو زندانی پیشتر در پرونده های جداگانه از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بودند.

جزئیات بیشتر از جمله احراز هویت دیگر زندانی اعدام‌شده کماکان توسط هرانا در دست بررسی است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی گزارش نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۲٪ از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۰٪ از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید