خانه  > کارگران  >  گزارشی از معوقات مزدی کارگران شهرداری ایذه

گزارشی از معوقات مزدی کارگران شهرداری ایذه

خبرگزاری هرانا – کارگران شهرداری ایذه از عدم پرداخت معوقات مزدی خود در سه ماه گذشته خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، کارگران شهرداری ایذه از عدم پرداخت معوقات سه ماه گذشته خود خبر دادند.

این کارگران با بیان اینکه حدود سه ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده داریم، اعلام کردند: روز گذشته به شهرداری مراجعه کردیم؛ همچنین به فرمانداری اطلاع دادیم؛ توقع داریم مسئولان صدای ما را بشنوند و قبل از اول مهر و زمان بازگشایی مدارس معوقات ما پرداخت شود.

در ادامه یکی از این کارگران گفت: کارگران فضای سبز حداقل‌بگیر و عموماً مستاجر هستند؛ شهرداری کمبود بودجه و نقدینگی را بهانه می‌کند اما شرایط سخت ما را در نظر نمی‌گیرند. ما بیش از این نمی‌توانیم شرمنده خانواده‌هایمان باشیم.

تعداد زیادی از این کارگران، فرزند محصل دارند و عدم واریز مطالبات مزدی، آن‌ها را در آستانه بازگشایی مدارس با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

بر اساس آمار سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، موارد تعویق یا عدم پرداخت حقوق کارگران به مدت دست‌کم ۵۹۲ ماه برای ۱۸,۱۲۱ نفر ثبت شده است. همچنین ۴,۷۶۵ مورد اخراج یا تعدیل، ۵۸۵ مورد بیکاری، و ۴۸۸ ماه نبود بیمه برای ۵۲۵,۵۹۲ کارگر گزارش شده است. علاوه بر این، ۱۱ کارخانه تعطیل شده و ۴,۸۳۵ کارگر در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید