خبرگزاری هرانا – یکی از کارکنان پیشین ستاد اجرایی فرمان امام توسط شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر استان یزد در کنار سایر مجازات ها به تحمل ۳۶ ضربه شلاق محکوم شد. این محکومیت برای اتهاماتی از جمله سواستفاده از جایگاه شغلی و دریافت رشوه علیه او صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، یک متهم به تحمل ضربات شلاق و سایر مجازاتها محکوم شد.
براساس این گزارش، متهم اصلی این پرونده که یکی از کارکنان پیشین ستاد اجرایی فرمان امام است، توسط شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر استان یزد از بابت اتهاماتی از جمله، سواستفاده از جایگاه شغلی و دریافت رشوه به پنج سال حبس، ۳۶ ضربه شلاق، پانصد میلیون تومان جزای نقدی و انفصال سه ساله از خدمات دولتی محکوم شده است.
هشت متهم دیگر این پرونده نیز به اتهام پرداخت رشوه هر یک به تحمل شش ماه حبس و “ضبط تمامی اموال ناشی از ارتشاء” به نفع دولت محکوم شدند. همچنین هفت نفر از متهمان این پرونده از اتهامات انتسابی تبرئه شدند.
در این گزارش به هویت متهمان این پرونده اشاره نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید