خانه  > کارگران  >  دست‌کم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

دست‌کم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – امروز چهارشنبه ۱۹ شهریورماه، شماری از کارکنان شرکت نفت فلات قاره در منطقه خارک و گروهی از کارگران شرکت آلومینیوم‌سازی اراک برای دومین روز متوالی، با برگزاری تجمع اعتراضی و تحصن خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. از سوی دیگر، روز دوشنبه ۱۷ شهریور، گروهی از کارکنان شرکت نفت فلات قاره در منطقه لاوان تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴، شماری از کارکنان شرکت نفت فلات قاره در منطقه خارک، در محل کار خود تجمع کردند.

کارکنان معترض خواستار پرداخت کامل حقوق و حذف سقف آن، حذف سقف بازنشستگی، پرداخت کامل حق سنوات، اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت کامل معوقات هستند.

همچنین به گزارش هرانا، روز دوشنبه ۱۷ شهریور، شماری از کارکنان شرکت نفت فلات قاره ایران در نمازخانه کمپ رشادت منطقه عملیاتی لاوان، دست به تجمع اعتراضی زدند.

تجمع این کارگران در اعتراض به سقف حقوق، عدم اجرای ماده ۱۰، محدودیت های پرداخت و تفکیک مشاغل در مناطق عملیاتی صورت گرفته است.

تجمع و تحصن کارگران شرکت آلومینیوم‌سازی اراک

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، گروهی از کارگران شرکت آلومینیوم سازی اراک از روز گذشته در محوطه این کارخانه دست به تجمع و تحصن زدند. تجمع این کارگران، امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور نیز برای دومین روز ادامه یافت.

کارگران معترض نسبت به شرایط شغلی و وضعیت این کارخانه انتقاد کردند. آنها می‌گویند: ما خواهان بازنگری در طرح طبقه بندی مشاغل، پرداخت به موقع حقوق، بازسازی و نوسازی تجهیزات فرسوده تولید برای جلوگیری از تعطیلی شرکت و رعایت استانداردهای ایمنی کار هستیم.

به گفته این کارگران، بیش از یک ماه است که آنها پیگیر مطالبات خود هستند و به شیوه های مختلف اعتراض خود را نشان داده اند.

 

بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲۲۵۵ تجمع اعتراضی در ایران ثبت شده است. از این تعداد، دست‌کم ۷۲۴ تجمع کارگری، ۱۱۸۷ تجمع صنفی، ۷۴ تجمع در حوزه اندیشه و بیان، ۴۷ تجمع دانشجویی، ۴۸ تجمع در حوزه محیط زیست و ۱۷۵ تجمع اعتراضی توسط شهروندان مالباخته یا افرادی که حقوق شهروندی‌شان تضییع شده، در ۳۱ استان کشور برگزار شد. علاوه بر تجمعات اعتراضی، دست‌کم ۷۰ اعتصاب صنفی و ۱۳۷۷ اعتصاب کارگری نیز در این مدت صورت گرفته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید