خبرگزاری هرانا – با احتساب دو زندانی دیگر از جمله یک زن که سحرگاه روز سهشنبه ۱۱ شهریورماه، در زندان زنجان اعدام شدهاند، تعداد اعدام شدگان روز مذکور در این زندان به سه تن افزایش یافت. از سوی دیگر، سه زندانی در رامسر، دزفول و استان هرمزگان که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، با کسب رضایت اولیای دم از چوبهدار رهایی یافتند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه روز سهشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴، سه زندانی در زندان زنجان اعدام شدند.
علاوه بر اجرای حکم بیژن حسین پناه که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، حکم اعدام دو زندانی دیگر با هویت گوهر طاهریاقدم، اهل زنجان و احمد علیپور، اهل کرج نیز در این زندان به اجرا درآمده است.
بر اساس این گزارش، خانم طاهریاقدم شش سال پیش از بابت اتهام قتل همسرش بازداشت و پس از چندی توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.
احمد علیپور، زندانی دیگر نیز پنج سال پیش در یک نزاع خیابانی از بابت اتهام قتل بازداشت شد. وی سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.
رهایی یک زندانی از اعدام در دزفول
به گزارش میزان، یک زندانی در دزفول با کسب رضایت اولیای دم از مجازات اعدام نجات یافت.
رئیس دادگستری شهرستان دزفول در این خصوص گفت: این زندانی در سال ۱۴۰۰ در یک نزاع و درگیری از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
مصطفی آباد در ادامه افزود: با تلاش اعضای کارگروه ویژه قتل شهرستان دزفول و رسیدگی در شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف مجتمع مرکزی نهایتا این زندانی با رضایت اولیای دم از مجازات اعدام رهایی یافت.
همچنین میزان در خبری دیگر اعلام کرد که یک زندانی در استان هرمزگان با اعلام رضایت اولیای دم از مجازات اعدام نجات یافت.
رئیس کل دادگستری هرمزگان در این خصوص اظهار کرد: این زندانی ۹ سال پیش از بابت اتهام قتل بازداشت و به اعدام محکوم شده بود.
به گفته مجتبی قهرمانی، در حالی که حکم اعدام متهم در مرحله اجرا قرار داشت نهایتا با تلاش قضات اجرای احکام دادسرای مرکز استان هرمزگان اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند و این زندانی از مجازات اعدام رهایی یافت.
رامسر؛ رهایی یک زندانی از مجازات اعدام
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یک زندانی در رامسر از مجازات اعدام رهایی یافت.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: با رضایت اولیای دم، یک زندانی محکوم به اعدام در شهرستان رامسر پس از سه سال تحمل حبس از مجازات مرگ رهایی یافت.
بدون نظر
نظر بگذارید