خبرگزاری هرانا – دو زندانی در اصفهان و لردگان که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، با کسب رضایت اولیای دم از چوبهدار رهایی یافتند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، یک زندانی در شهرستان لردگان از مجازات اعدام رهایی یافت.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان در این خصوص گفت: این زندانی در سال ۱۴۰۱ از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
اسماعیل باقری در ادامه افزود: حکم اعدام این زندانی در آستانه اجرا بود که سحرگاه روز چهارشنبه ۱۲ شهریورماه، اولیای دم با وساطت معتمدان، ریش سفیدان، معاون دادستان شهرستان و مدیر اجرای احکام کیفری از حق خود گذشتند و این زندانی از مجازات اعدام رهایی یافت.
به گفته وی، “به لحاظ جنبه عمومی قتل، پرونده برای تعیین مجازات تعزیری بدل از اعدام به دادگاه کیفری ارسال شد.”
رهایی یک زندانی از اعدام در اصفهان
به گزارش خبرگزاری فارس، یک زندانی در اصفهان با رضایت اولیای دم از مجازات مرگ نجات یافت.
بر اساس این گزارش، این زندانی ۱۰ سال پیش از بابت اتهام قتل مردی به نام جواد مهرعلی دهنوی بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
نهایتا با تلاش ریش سفیدان ورزش پهلوانی و اهالی محله دهنو اصفهان، اولیای دم رضایت خود را اعلام کرده و این زندانی از مجازات اعدام رهایی یافت.
بدون نظر
نظر بگذارید