خانه  > slide, زندانیان  >  تداوم بازداشت و بلاتکلیفی حسام پوراحمدی، وکیل دادگستری در زندان

تداوم بازداشت و بلاتکلیفی حسام پوراحمدی، وکیل دادگستری در زندان

خبرگزاری هرانا – حسام پوراحمدی، وکیل دادگستری یک هفته است که توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و به صورت بلاتکلیف در انفرادی زندان لاکان رشت نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حسام پوراحمدی در بازداشت بسر می‌برد.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای پوراحمدی یک هفته است که توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. این وکیل دادگستری هم اکنون در انفرادی بند میثاق زندان لاکان رشت نگهداری می‌شود.

یک منبع مطلع نزدیک به این وکیل دادگستری ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “حسام پوراحمدی پس از آنکه بازداشت شد، حساب کاربری اینستاگرامش توسط ماموران مورد بازرسی قرار گرفت. سپس ماموران مدعی شدند که وی در پیام‌هایی به چند نفر مطالبی انتقادی علیه نظام مطرح کرده و بازداشت او را به همین دلیل مرتبط دانستند.”

حسام پوراحمدی، وکیل پایه یک و عضو کانون وکلای گیلان است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید