خبرگزاری هرانا – امروز شنبه ۸ شهریورماه، جمعی از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تهران و مشهد، گروهی از کارگران اخراج شده پتروشیمی ارغوان گستر ایلام و تعدادی از کارکنان یک فروشگاه زنجیرهای در شهریار تجمع اعتراضی برگزار کردند. همچنین شماری از کارکنان فروشگاه رفاه در همدان و جمعی از کارگران شرکت سایپا پرس از انجام فعالیت های روزانه خود امتناع کرده و دست به اعتصاب زدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۸ شهریورماه ۱۴۰۴، گروهی از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش در مقابل ساختمانهای این وزارتخانه در تهران و مشهد دست به تجمع اعتراضی زدند.
این داوطلبان که به «تغییرات ناگهانی در شرایط آزمون و اختصاص امتیازات ویژه در نمره کتبی به گروهی از متقاضیان» اعتراض دارند، با سردادن شعارهایی خواستار حذف ضریب شاغلین از نتایج آزمون استخدامی شدند.
همدان؛ اعتصاب کارکنان فروشگاه رفاه
به گزارش هرانا، امروز شنبه ۸ شهریور، جمعی از کارکنان فروشگاه رفاه در همدان از انجام فعالیتهای خود امتناع کرده و دست به اعتصاب زدند. این کارکنان در اعتراض به عدم پرداخت حقوق سهماهه خود اعتصاب کردهاند.
تجمع اعتراضی کارگران اخراج شده پتروشیمی ارغوان گستر ایلام
به گزارش ایلنا، روز جاری، تعدادی از کارگران اخراج شده شرکت پتروشیمی ارغوان گستر ایلام مقابل ساختمان استانداری در این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این کارگران به نتایج آزمون استخدامی این شرکت معترض بوده و خواستار اعلام هرچه سریعتر نتایج این آزمون و تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود هستند.
به گفته این کارگران، علیرغم گذشت ۱۴ ماه از آزمون استخدامی شرکت ارغوان گستر، پیگیریهای آنها جهت رسیدگی به مطالباتشان تاکنون بی نتیجه مانده است.
تجمع اعتراضی کارکنان یک فروشگاه زنجیرهای در شهریار
به گزارش عصر ایران، کارکنان یک فروشگاه زنجیرهای در شهریار، در میدان جهاد این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند.
این تجمع در اعتراض به تصمیم شهرداری برای تخریب محل کارشان و نگرانی کارکنان از آینده شغلیشان صورت گرفته است.
در این گزارش به زمان برگزاری تجمع این کارکنان اشارهای نشده است.
اعتصاب کارگران کارخانه سایپا پرس
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز جاری، گروهی از کارگران شاغل در کارخانه سایپا پرس از انجام فعالیتهای روزانه خود امتناع کرده و دست به اعتصاب زدند.
اعتصاب کارگران این کارخانه در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مزایای شغلی آنها صورت گرفته است.
بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دستکم ۲۲۵۵ تجمع اعتراضی در ایران ثبت شده است. از این تعداد، دستکم ۷۲۴ تجمع کارگری، ۱۱۸۷ تجمع صنفی، ۷۴ تجمع در حوزه اندیشه و بیان، ۴۷ تجمع دانشجویی، ۴۸ تجمع در حوزه محیط زیست و ۱۷۵ تجمع اعتراضی توسط شهروندان مالباخته یا افرادی که حقوق شهروندیشان تضییع شده، در ۳۱ استان کشور برگزار شد. علاوه بر تجمعات اعتراضی، دستکم ۷۰ اعتصاب صنفی و ۱۳۷۷ اعتصاب کارگری نیز در این مدت صورت گرفته است.
بدون نظر
نظر بگذارید