خانه  > اعدام  >  صدور حکم اعدام برای یک متهم در تهران/ رهایی یک زندانی از چوبه دار

صدور حکم اعدام برای یک متهم در تهران/ رهایی یک زندانی از چوبه دار

خبرگزاری هرانا – یک مرد در تهران به اتهام قتل توسط دادگاه کیفری این شهر به اعدام محکوم شد. از سوی دیگر، یک زندانی در جیرفت پس از ۱۳ سال حبس، با گذشت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اعتماد آنلاین، مردی که متهم است دوست خود را به قتل رسانده، توسط دادگاه کیفری تهران به اعدام محکوم شد.

بر اساس این گزارش، بامداد چهارم مهرماه سال گذشته، مردی به نام حمدالله بر اثر اصابت ضربات متعدد چاقو در بیمارستان جان خود را از دست داد. تحقیقات پلیس نشان داد که وی در درگیری با فردی به نام نصیر، هر دو از اتباع افغانستان، مجروح شده و سپس جان باخته است. متهم پس از مدتی بازداشت شد و پرونده وی با اتهام قتل حمدالله به دادگاه کیفری تهران ارسال شد.

نصیر در جریان بازجویی‌ها و جلسه دادگاه ضمن تأیید درگیری، مدعی شد که مقتول در حالت مستی به محل زندگی او مراجعه و با چاقو به وی حمله کرده است. به گفته او، سلاح از دست مقتول افتاده و وی در جریان درگیری از همان چاقو استفاده کرده و ضربات را وارد کرده است. متهم تأکید داشت که این اقدام را برای دفاع از خود انجام داده است.

با این حال، پس از تکمیل تحقیقات و قرائت کیفرخواست، نماینده دادستان با توجه به شناسایی نشدن اولیای دم، از طرف رئیس قوه قضاییه درخواست اعدام کرد. در نهایت، قضات دادگاه ادعای دفاع مشروع را نپذیرفتند و برای این متهم حکم اعدام صادر کردند.

رهایی یک زندانی از اعدام در جیرفت

به گزارش مهر، رئیس زندان جیرفت از پایان انتظار ۱۳ ساله یک زندانی محکوم به اعدام با گذشت اولیای دم خبر داد.

محمد رضا شریفی در این خصوص گفت: با پیگیری کمیته صلح و سازش، شورای حل اختلاف مستقر در زندان جیرفت و انجمن حمایت زندانیان، یک زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۳ سال تحمل حبس، با گذشت بزرگوارانه اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.

شریفی افزود: این زندانی در سن ۲۴ سالگی در جریان یک درگیری مرتکب قتل شده بود که پس از ۱۳ سال با گذشت خانواده مقتول، فرصت بازگشت دوباره به زندگی را به دست آورد و پس از طی مراحل قانونی از زندان آزاد شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید