خانه  > slide, اعدام  >  لارستان؛ یک زندانی در ملا عام اعدام شد

لارستان؛ یک زندانی در ملا عام اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز سه شنبه ۲۸ مردادماه، حکم یک زندانی در شهرستان لارستان که پیشتر به اتهام قتل چهار تن از اعضای یک خانواده در بیرم به اعدام محکوم شده بود، در ملا عام به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۴، یک زندانی در شهرستان لارستان در ملا عام به چوبه دار آویخته شد.

هویت این زندانی، سجاد مولایی هکانی توسط هرانا احراز شده است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، این زندانی در مهر سال گذشته به همراه همسر خود و با انگیزه سرقت، مادر و سه فرزند یک خانواده را در شهر بیرم به قتل رساندند. آقای مولایی هکانی در این پرونده به اعدام در ملا عام و همسرش مهسا اکبری به اعدام محکوم شد.

خبرگزاری قوه قضاییه با انتشار گزارشی اعلام کرد که “این متهمان توسط شعبه پنج دادگاه کیفری یک استان فارس محاکمه و محکوم شدند. احکام آنها پس از مدتی در دیوان عالی کشور تایید شد و حکم خانم اکبرى در زندان و با حضور ا‌‌ولیای دم اجرا خواهد شد.”

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴ دست‌کم ۹۳۰ مورد اجرای حکم اعدام در زندان‌های ایران ثبت شده است. این رقم بالاترین میزان در دوازده سال گذشته بوده و گویای روندی فزاینده در اعمال این مجازات طی پنج سال اخیر است؛ به‌نحوی که شمار اعدام‌ها در فاصله‌ی سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ حدود ۲.۵ برابر افزایش یافته است. بخش قابل ‌توجهی از این احکام به اتهامات مرتبط با جرایم مواد مخدر اختصاص داشته و سهم آن‌ها نیز در مقایسه با سال‌های پیش، روندی صعودی را نشان می‌دهد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید