خبرگزاری هرانا – جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مردی که پیشتر همسرش را با وارد آوردن ضربات جسم سخت به قتل رسانده بود، در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، یک مرد در تهران به اتهام قتل همسرش محاکمه شد.
بر اساس این گزارش، در مردادماه ۱۴۰۳، زن جوانی در منزل خود واقع در شهرک ولیعصر تهران فوت کرد. نیروهای اورژانس که با تماس همسر زن جانباخته به محل اعزام شده بودند، نسبت به علت مرگ این زن مشکوک شده و موضوع را به پلیس گزارش دادند. در گزارش پزشکی قانونی، علت مرگ وارد شدن ضربات متعدد جسم سخت به سر اعلام شد.
در پی اعلام گزارش علت مرگ زن مذکور، ماموران پلیس همسر وی را که “هوشنگ” نام دارد، بازداشت کردند. در بررسی ها مشخص شده که این زوج در روز وقوع مرگ، با هم درگیری فیزیکی داشته اند و هوشنگ ضرباتی به سر همسرش وارد کرده است.
هوشنگ با اعتراف به این موضوع، گفت: “ما دو دختر داریم که آن روز هم هر دو شاهد ماجرا بودند. من و همسرم از سالها پیش باهم اختلاف داشتیم چون همسرم مراقب رفتار و روابطش نبود. روز حادثه بازهم درگیر شدیم و من با صندلی چند ضربه به سر و بدنش زدم اما بعد از جایش بلند شد و به ظاهر حالش خوب بود. تا اینکه گفت سرم درد میکند و به یکباره روی زمین افتاد. من هم بلافاصله اورژانس را خبر کردم اما وقتی آنها رسیدند فوت کرده بود.”
پس از اعتراف متهم، پدر زن مقتول با حضور در دادسرا برای هوشنگ درخواست اشد مجازات کرد، اما دختران این زوج اعلام رضایت کردند.
این پرونده پس از تکمیل تحقیقات، جهت رسیدگی به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد. در جلسه دادگاه، اولیای دم زن جانباخته مجددا درخواست اشد مجازات کردند.
سپس متهم در دفاع از خود مدعی شد که با وجود مشکلات قبلی در زندگی مشترکشان و رفتارهای نامناسب همسرش، وی را دوست داشته و قصد کشتنش را نداشته است.
پس از اظهارات این متهم، قضات دادگاه کیفری استان تهران، جهت صدور رای وارد شور شدند.
بدون نظر
نظر بگذارید