خانه  > اعدام  >  صدور حکم اعدام برای یک متهم در تهران/ یک زندانی در اهواز اعدام شد

صدور حکم اعدام برای یک متهم در تهران/ یک زندانی در اهواز اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز پنجشنبه ۹ مردادماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان سپیدار اهواز به اجرا در آمد. همچنین یک متهم در تهران از بابت اتهام قتل توسط دادگاه کیفری این استان به اعدام محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اعتمادآنلاین، دادگاه کیفری استان تهران یک مرد را به اعدام محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، حدود یک سال پیش در ورامین، میان این فرد و مردی دیگر بر سر پرداخت خسارت یک تصادف رانندگی اختلافی پیش آمد. در جریان این درگیری، متهم با وارد کردن ضربات چاقو، طرف مقابل را به قتل رساند.

پس از برگزاری جلسه دادگاه و شنیدن اظهارات مرد متهم، قضات دادگاه وی را از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم کردند.

اجرای حکم اعدام یک زندانی در اهواز

به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، یک زندانی در زندان سپیدار اهواز اعدام شد.

هویت این زندانی، اسدالله سگوندی گزارش شده است. آقای سگوندی سحرگاه روز پنجشنبه ۹ مردادماه، به چوبه‌دار آویخته شد.

بر اساس این گزارش، این زندانی پنج سال پیش از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴، دست‌ کم ۹۳۰ تن در زندان‌های کشور اعدام شده‌اند؛ رقمی که بالاترین میزان اعدام ثبت‌ شده در دست‌کم ۱۲ سال گذشته به‌ شمار می‌رود. با این حال، مقامات زندان و سایر نهادهای مسئول تنها حدود ۶٪ از این اعدام‌ها را به‌طور رسمی اعلام کرده‌اند؛ مسئله‌ای که بیانگر فقدان شفافیت، پنهان‌ کاری ساختاری و نبود سازوکارهای پاسخ‌ گویی در روند اجرای مجازات اعدام در ایران است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید