خانه  > اعدام, زنان  >  متهم به قتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد

متهم به قتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد

خبرگزاری هرانا – رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور حکم اعدام برای متهم پرونده قتل الهه حسین‌نژاد خبر داد. این حکم توسط شعبه ویژه دادگاه کیفری یک استان تهران صادر شده و ظرف ۲۰ روز قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، متهم به قتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن اعلام این خبر گفت که “این رأی ظرف ۲۰ روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.”

به گفته علی القاصی، “رسیدگی به پرونده به‌طور خارج از نوبت انجام شده است.”

جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد، روز دوشنبه ۶ مرداد در شعبه یک دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد. اتهامات او در دادگاه “مباشرت در قتل عمد الهه حسین‌نژاد با ایراد ضربات چاقو، مخفی کردن جسد، تخریب عمدی اموال مشتمل بر دو عدد گوشی تلفن همراه، کیف و مدارک کارت ملی و گواهینامه” عنوان شده است. اولیای در جلسه دادگاه “تقاضای اشد مجازات” برای متهم را درخواست کردند.

الهه حسین‌نژاد، دختر ۲۴ ساله ساکن اسلامشهر، روز یکشنبه ۴ خرداد، پس از سوار شدن به یک خودروی عبوری در میدان آزادی تهران، توسط راننده خودرو به قتل رسید. متهم پس از بازداشت، در ویدیویی از اعترافات خود، اظهاراتی متناقض مطرح کرد و تلاش داشت انگیزه قتل را به موضوعاتی همچون «حجاب» و «بی‌حیایی» نسبت دهد.

با این حال، بنا بر اظهارات وکیل اولیای دم، متهم در جریان بازجویی‌ها عنوان کرده که متن این اعترافات توسط یک خبرنگار برای او نوشته شده بود. به گفته این وکیل، متهم از پیش چاقویی به همراه داشته و در حالی که مقتول از او درخواست کمک برای انتقال به بیمارستان کرده بود، سه ضربه دیگر به قفسه سینه او وارد کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید