خانه  > اعدام  >  دامغان؛ یک زندانی در ملاء عام اعدام شد

دامغان؛ یک زندانی در ملاء عام اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز چهارشنبه ۸ مردادماه، حکم مردی که از بابت قتل یک کودک چهار ساله در دامغان، به اعدام محکوم شده بود، در ملاء عام به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، سحرگاه امروز چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴، یک زندانی در استان سمنان در ملاء عام به دار آویخته شد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان با اعلام این خبر، گفت: در پی اطلاع از وقوع قتل یک کودک در تاریخ ۲۵ دی‌ ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی قضایی آغاز شد.

محمدصادق اکبری اظهار داشت: متهم پس از تکمیل فرآیند رسیدگی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، به مجازات اعدام محکوم شد و این حکم، صبح امروز در ملاء‌عام اجرا شد.

این مقام قضایی در اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرد که این متهم، بابت اتهام قتل عمدی یک کودک به اعدام و بابت شروع به قتل عمدی ۹ نفر به تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری محکوم شده بود.

در تاریخ ۲۵ دی ۱۴۰۳، این مرد در پی اختلافات خانوادگی، کودک یکی از اقوام همسر خود را در جریان یک مهمانی با ضربات چاقو به قتل رساند. وی همزمان از طریق خوراندن قرص خواب آور و بیهوش کردن مهمانان و گشودن شیرگاز شهری، قصد به قتل دیگر مهمانان داشت. متهم ۲۵ ساله، ساعاتی پس از این اقدام بازداشت و روانه زندان شده بود.

در این گزارش به جزییات بیشتر اعم از هویت این زندانی و مکان دقیق اجرای حکم وی اشاره‌ای نشده است.

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴ دست‌کم ۹۳۰ مورد اجرای حکم اعدام در زندان‌های ایران ثبت شده است. این رقم بالاترین میزان در دوازده سال گذشته بوده و گویای روندی فزاینده در اعمال این مجازات طی پنج سال اخیر است؛ به‌نحوی که شمار اعدام‌ها در فاصله‌ی سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ حدود ۲.۵ برابر افزایش یافته است. بخش قابل ‌توجهی از این احکام به اتهامات مرتبط با جرایم مواد مخدر اختصاص داشته و سهم آن‌ها نیز در مقایسه با سال‌های پیش، روندی صعودی را نشان می‌دهد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید