خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، ۱۳ کارگر در ابهر، ماهشهر، مانه و سلمقان دچار حادثه شدند. در این حوادث سه کارگر جان باختند و ۱۰ تن دیگر از جمله یک آتشنشان مصدوم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، دو کارگر مقنی و یک آتش نشان در ابهر دچار حادثه شدند.
بر اساس این گزارش، حادثه زمانی رخ داد که دو کارگر مقنی در حین حفر چاه در میدان معلم ابهر، به علت مصدومیت در عمق چاه محبوس شدند. در این حادثه یک کارگر حدوداً ۴۵ ساله جان خود را از دست داد و کارگر دیگر به همراه یک آتش نشان، به دلیل کمبود اکسیژن مصدوم شدند.
در این گزارش به هویت کارگران حادثه دیده و وضعیت فعلی مصدومان اشارهای نشده است.
مرگ و مصدومیت ۹ کارگر در ماهشهر
به گزارش ایلنا، روز گذشته، ۹ کارگر در ماهشهر حین انجام کار دچار حادثه شدند که به جان باختن یک تن و مصدومیت هشت تن دیگر انجامید.
لطفعلی پاکباز، فرمانده مرزبانی استان خوزستان، با اعلام این خبر گفت: “روز گذشته طی تماس مسئولان شرکت لرزهنگار موج اروند با پاسگاه مرزی و همچنین گزارشهای مردمی، مشخص شد تعدادی از مهندسان و کارگران این شرکت که برای انجام عملیات لرزهنگاری به منطقه خور سنگی اعزام شده بودند، در باتلاق گرفتار شدهاند.”
وی افزود: “در پی این گزارش، سه تیم عملیات دریایی همراه با پزشک و پرستار به محل حادثه اعزام شدند. در بررسیهای اولیه مشخص شد خرابی تجهیزات باتلاقپیما و اتمام آذوقه و آب آشامیدنی باعث شده تا تیم ۹ نفره در شرایط جسمی بسیار نامناسب قرار گیرد.”
پاکباز ادامه داد: با تلاش چندساعته، مأموران موفق شدند افراد گرفتار را از منطقه خطر خارج و به ساحل منتقل کنند. در مرحله نخست، اقدامات اولیه درمانی توسط بهیاران مرزبانی آغاز شد و پس از آن، مصدومان با آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
او در پایان گفت: متأسفانه با وجود تلاش فراوان تیمهای پزشکی، یکی از کارگران به دلیل شدت گرمازدگی و از دست دادن آب بدن جان خود را از دست داد.
مرگ یک کارگر در خراسان شمالی
به گزارش ایلنا، روز گذشته یک کارگر کشاورزی در خراسان شمالی در حین کار دچار حادثه شد و جان خود را از دست داد.
در این گزارش آمده است؛ یک راننده تراکتور حین کار در مزارع کشاورزی روستای کریک در شهرستان مانه و سملقان استان خراسان شمالی بر اثر واژگونی تراکتور دچار حادثه شد. کارگر مصدوم پیش از رسیدن امدادگران جان باخت.
در این گزارش وضعیت فعلی مصدومان و هویت کارگر جانباخته اعلام نشده است.
بدون نظر
نظر بگذارید