خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز شنبه ۲۸ تیرماه، حکم سه زندانی که پیشتر در پروندهای مشترک از بابت اتهام تجاوز به عنف به اعدام محکوم شده بودند، در زندان گرگان اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، سه زندانی در زندان گرگان اعدام شدند.
رئیس کل دادگستری استان گلستان در این خصوص گفت: در پی شکایت یک خانم مبنی بر آدم ربایی، با صدور دستور قضایی پرونده تشکیل و تحقیقات آغاز شد. در مرحله تحقیقات، سه خانم دیگر هم با ثبت شکایت، از تجاوز به عنف خبر دادند. سپس، تیم ویژهای از قضات و ماموران انتظامی، تشکیل شد. در نهایت یک باند سه نفره شناسایی و دستگیر شدند.
حیدر آسیابی افزود: حکم اعدام متهمان این پرونده، پس از مراحل تعقیب و دادرسی صادر شد و سپس توسط یکی از شعبههای دیوان عالی کشور، تایید شد. در نهایت سحرگاه امروز شنبه ۲۸ تیرماه، حکم اعدام این افراد از بابت اتهام تجاوز به عنف، در محل زندان گرگان اجرا شد.
هیرکانی هویت دو تن از این زندانیان را علیرضا اشترک و محمد اشترک گزارش کرده است.
بدون نظر
نظر بگذارید