خانه  > slide, اعدام  >  یک زندانی در زندان خرم آباد اعدام شد

یک زندانی در زندان خرم آباد اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز یکشنبه ۲۲ تیرماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان خرم آباد به اجرا در آمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان خرم آباد اعدام شد.

هویت این زندانی که سحرگاه روز یکشنبه ۲۲ تیرماه به چوبه دار آویخته شد، مصیب سگوند، توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، این زندانی پیشتر از بابت اتهام قتل در سال ۱۳۹۹ بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴، دست‌ کم ۹۳۰ تن در زندان‌های کشور اعدام شده‌اند؛ رقمی که بالاترین میزان اعدام ثبت‌شده در دست‌کم ۱۲ سال گذشته به‌ شمار می‌رود. با این حال، مقامات زندان و سایر نهادهای مسئول تنها حدود ۶ درصد از این اعدام‌ها را بطور رسمی اعلام کرده‌اند؛ مسئله‌ای که بیانگر فقدان شفافیت، پنهان‌ کاری ساختاری و نبود سازوکارهای پاسخ‌ گویی در روند اجرای مجازات اعدام در ایران است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید