خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، حکم دو زندانی که پیشتر در پروندهای مشترک از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر و قتل یک مامور حین دستگیری به اعدام محکوم شده بودند، در زندان تبریز به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دو زندانی در زندان تبریز اعدام شدند.
هویت این زندانیان که سحرگاه امروز دوشنبه ۱۶ تیرماه به چوبهدار آویخته شدند، امین خسروی و سعید اسدزاده، توسط هرانا احراز شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ این دو زندانی در سال ۱۴۰۰ در یک پرونده مشترک از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر و قتل بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بودند. آنها که در رابطه با جرائم مواد مخدر بازداشت شدند، حین دستگیری مرتکب قتل یک مامور شده بودند.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی بهصورت رسمی اعلام نشده است.
بدون نظر
نظر بگذارید