خبرگزاری هرانا – طی روزهای اخیر، ۱۲ شهروند به نام های جلال خدامرادی، امین باشوکی، کاوه قادری، رحمان خالخانی، فرهاد کریمی، سامان کاکهممی، رحمان مام اسماعیل، ناصر الیاسی، میلاد رحیمی، هادی رحیمی، ریبوار مصطفیزاده و کریم قادرپور توسط نیروهای امنیتی در شهرهای سنندج، نقده، مهاباد، سقز و بوکان بازداشت و به مکان های نامعلومی منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، ۱۲ شهروند در سنندج، مهاباد، نقده، سقز و بوکان بازداشت شدند.
بر اساس این گزارش، بازداشت جلال خدامرادی، روز جمعه ۶ تیرماه، بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی وی واقع در محله حسن آباد سنندج صورت گرفته است. ماموران در هنگام بازداشت، تلفن همراه و کارت حافظه دوربین مداربسته منزل آقای خدامرادی را نیز ضبط کردند. این شهروند پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شده است.
روز جمعه ۶ تیر، نیروهای امنیتی در مهاباد نیز رحمان مام اسماعیل، شهروند اهل روستای قزلجه این شهرستان را بدون ارائه حکم قضایی در منزل شخصی خود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
روز پنجشنبه ۵ تیرماه، یک شهروند اهل نقده به نام سامان کاکهممی، در این شهرستان بازداشت شد. لازم به ذکر است در این روز یک شهروند دیگر به نام سامان سید محمودیان نیز در شهرستان نقده بازداشت شده بود. همچنین چهار شهروند اهل نقده به نام های امین باشوکی، کاوه قادری، رحمان خالخانی و فرهاد کریمی نیز روز سه شنبه ۳ تیرماه در این شهرستان بازداشت شدند. تمامی این شهروندان بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال یافته اند.
از سوی دیگر، روز دوشنبه ۲ تیرماه، ریبوار مصطفیزاده، شهروند اهل مهاباد پس از احضار به اداره اطلاعات این شهرستان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. روز یکشنبه ۱ تیرماه نیز ناصر الیاسی، شهروند اهل روستای بیطاس مهاباد در منزل خود، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
در همان روز، دو برادر اهل سقز به نام های هادی رحیمی، ۳۲ ساله و میلاد رحیمی، ۲۲ ساله، بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی در منزل خانوادگی خود بازداشت و سپس به مکان نامعلومی انتقال یافتند.
افزون بر این، روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه، کریم قادرپور، پدر آوات قادرپور از جانباختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، در شهرستان بوکان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. بازداشت وی بدون ارائه حکم قضایی صورت گرفته است.
تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت، محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه این شهروندان، اطلاعی حاصل نشده است.
از میان این شهروندان، جلال خدامرادی پیش از این نیز سابقه بازداشت را داشته است.
بدون نظر
نظر بگذارید