خانه  > slide, زندانیان  >  حکم ۱۰ سال حبس عباس دریس قطعی شد

حکم ۱۰ سال حبس عباس دریس قطعی شد

خبرگزاری هرانا – درخواست فرجام خواهی عباس دریس، یکی از بازداشت شدگان اعتراضات آبان ۹۸، توسط دیوان عالی کشور رد شد و حکم ۱۰ سال حبس وی قطعی و به اجرای احکام ارسال شد. آقای دریس در بخش دیگر پرونده خود از بابت اتهام محاربه با حکم اعدام مواجه است که به گفته وکیل او برای این اتهام درخواست اعاده دادرسی ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پس از ثبت درخواست فرجام خواهی عباس دریس، بخشی از حکم او توسط دیوان عالی کشور تایید شد.

فرشته تابانیان، وکیل دادگستری در این خصوص اعلام کرد: “روز چهارشنبه با مراجعه به اجرای احکام ماهشهر فهمیدم که رای عباس دریس در مورد اتهام قتل عمد ابرام شده است. دادنامه فرجام‌خواهی به من ابلاغ نشده و پرونده برای اجرای حکم ۱۰ سال حبس به اجرای احکام ارسال شده است. درخواست اعاده دادرسی را برای اتهام محاربه مطرح کرده‌ایم.”

عباس دریس زندانی محبوس در زندان ماهشهر در بخشی از پرونده خود توسط دادگاه کیفری یک استان خوزستان به ۱۴ سال حبس محکوم شد. اتهامات او قتل عمد و حمل و نگهداری اسلحه عنوان شده بود. مجازات اشد یعنی ۱۰ سال حبس در خصوص این بخش از پرونده برای او قابل است.

آقای دریس در بخش دیگر از پرونده خود توسط دادگاه انقلاب ماهشهر از بابت اتهام محاربه به اعدام محکوم شده است. این حکم اواسط تیر ۱۴۰۲، توسط شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور تایید شد. پس از ثبت درخواست اعاده دادرسی در شعبه نهم دیوان عالی کشور، دستور توقف اجرای حکم صادر شد. نهایتا پس از چند ماه درخواست اعاده دادرسی پرونده عباس دریس در دیوان عالی کشور رد شد.

عباس دریس در تاریخ ۱۷ آذر ۱۳۹۸ به همراه برادرش محسن توسط ماموران معاونت اطلاعات قرارگاه ابوالفضل عباس بازداشت شد.

آقای دریس، متولد ۱۳۵۲ و پدر سه فرزند است که ضمن پذیرش حضور در تجمعات اعتراضی در تاریخ ۲۷ آبان ماه ۹۸، شهرک چمران، هرگونه دخالت در آتش زدن لاستیک و بستن جاده های شهرک چمران را انکار کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید