خبرگزاری هرانا – امروز پنجشنبه ۲۲ خردادماه، جمعی از کارگران شرکت نفت شاغل در میدان نفتی یادآوران خرمشهر، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان برای چندمین روز متوالی از انجام فعالیت های روزانه خود امتناع کرده و دست به اعتصاب زدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز جاری، جمعی از کارگران شرکت نفت شاغل در میدان نفتی یادآوران در خرمشهر برای چندمین روز متوالی از انجام فعالیت های روزانه خود امتناع کرده و دست به اعتصاب زدند.
افزایش دستمزد متناسب با نرخ تورم، اجرای کامل طرح طبقه بندی مشاغل و حذف شرکتهای پیمانکاری از جمله مطالبات این کارگران معترض به شمار می آید.
اعتصاب این کارگران که بیش از ۱۵ سال است در شرکتهای پیمانکاری مشغول به کار هستند از تاریخ ۱۲ خردادماه در محل کارشان آغاز شده و کماکان ادامه دارد.
بدون نظر
نظر بگذارید