خبرگزاری هرانا – بامداد امروز چهارشنبه ۲۱ خردادماه، مردی در گلشهر کرج همسر ۳۱ ساله خود را به دلیل اختلافات خانوادگی با سلاح سرد به قتل رساند. او پس از این اقدام دست به خودکشی زد و جان باخت.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، زنی در گلشهر کرج توسط همسرش به قتل رسید.
فرمانده انتظامی کرج در این خصوص گفت: در ساعت پنج بامداد روز جاری، با اعلام خبری مبنی بر نزاع خانوادگی در یکی از محلات گلشهر کرج، ماموران کلانتری ۳۹ گلشهر به محل حادثه اعزام شدند.
پیمان گودرزی در ادامه افزود: ماموران پس از حضور در محل حادثه با پیکر بی جان زنی ۳۱ ساله مواجه شدند. همچنین آنها متوجه رد خون تا پشت بام این منزل مسکونی شدند.
وی افزود: پس از بررسیهای اولیه مشخص شد مردی ۳۲ ساله به دلیل اختلافات خانوادگی با وارد کردن ضربات متعدد چاقو همسرش را به قتل رسانده است. متهم سپس از این اقدام به وسیله همان چاقو دست به خودکشی زد. وی پس از خودزنی با چاقو، خود را از پشت بام به داخل حیاط منزل پرتاب کرد و جان خود را از دست داد.
در این گزارش به جزئیات بیشتر اعم از هویت این افراد اشارهای نشده است.
بدون نظر
نظر بگذارید