خبرگزاری هرانا – مهمانداران پیمانکاری پروژه شرکت قطارهای حومهای مطالبات بیمهای دارند. همچنین، کارگران ابنیه فنی تراورس از مدیریت شرکت درخواست کردند مابقی حقوق اردیبهشت ماه آنها را پرداخت کند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل ایلنا، مهمانداران پیمانکاری پروژه شرکت قطارهای حومهای مطالبات بیمهای دارند.
به گفته آنان، از اسفندماه سال گذشته حق بیمهشان به تامین اجتماعی پرداخت نشده و قرارداد شرکت پیمانکار با قطارهای حومهای نیز از چهارم اردیبهشت به پایان رسیده است.
این کارگران با اشاره به شرایط سخت و شبانه روزی کار، خواستار پرداخت مطالبات مزدی و بیمهای خود شدند و از مدیریت پروژه قطارهای حومهای خواستند به وضعیت آنها رسیدگی کند.
آنها افزودند: سال گذشته نیز به دلیل پایین بودن حقوق، تجمعاتی برگزار شد اما پیگیریها با موانع روبهرو شد. امیدواریم امسال مدیرعامل شرکت صدای مطالباتمان را بشنود.
کارگران ابنیه فنی تراورس حقوق معوقه دارند
به گزارش ایلنا، کارگران ابنیه فنی تراورس از مدیریت شرکت درخواست کردند مابقی حقوق اردیبهشت ماه آنها را بپردازد.
یکی از کارگران نگهداری خطوط ریلی شرکت تراورس در این خصوص گفت: هنوز ۱۰٪ از حقوق اردیبهشت ماه خود را دریافت نکردهایم و باتوجه به فشار هزینههای زندگی، انتظار داریم این مبلغ پیش از پایان خرداد پرداخت شود.
او افزود: «۹۰٪ حقوقمان صرف کرایه خانه، اقساط بانکی و بدهیها شده و فقط همین ۱۰٪ برای سایر مخارج زندگی باقی مانده است.»
به گفته وی، بیش از هفت هزار کارگر نگهداری در خطوط ریلی نواحی زاگرس، لرستان، کرج، اسلامشهر، ورامین و زاهدان تحت مسئولیت شرکت تراورس مشغول به کار هستند و همواره با دغدغه تأمین معیشت روبرو هستند.
این کارگر با اشاره به تاخیرهای مداوم در پرداخت دستمزد گفت: «حقوق فروردین نیز با یک ماه تأخیر و تنها ۶۵ درصد پرداخت شد؛ ۳۵ درصد باقیمانده بعد از چند هفته واریز شد. کارفرما کمبود منابع مالی در راهآهن را دلیل این تأخیرها عنوان کرده است.»
او در پایان گفت: «خواست ما ساده است؛ پرداخت به موقع حقوق تا برای گذران زندگی محتاج نباشیم.»
بدون نظر
نظر بگذارید