خانه  > کارگران  >  فقدان ایمنی کار به مصدومیت یک کارگر در الیگودرز انجامید

فقدان ایمنی کار به مصدومیت یک کارگر در الیگودرز انجامید

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، یک کارگر شهرداری الیگودرز در حین انجام کار دچار سانحه شد و از ناحیه پا به‌شدت آسیب دید. رسانه های رسمی اعلام کردند که شدت جراحت به حدی بوده که مصدوم برای انجام عمل پیوند عضو به تهران منتقل شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، یک کارگر ۳۵ ساله شهرداری الیگودرز دچار حادثه شد.

بر اساس این گزارش، این حادثه در روزهای گذشته، حین انجام وظایف کاری رخ داد و منجر به آسیب‌دیدگی شدید این کارگر از ناحیه پا شد. به گفته منابع مطلع، شدت آسیب در حد قطع عضو گزارش شده است.

پس از وقوع حادثه، سایر کارگران مراتب را به امداد اطلاع دادند. نیروهای اورژانس در محل حاضر شده و اقدامات اولیه درمانی را انجام دادند. این کارگر سپس از طریق اورژانس هوایی به بیمارستان طالقانی تهران منتقل شده است.

هدف از انتقال، انجام مراحل درمان تخصصی و پیوند عضو اعلام شده است. تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعات بیشتری از وضعیت درمانی وی در دست نیست.

بر اساس گزارش‌های سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲,۰۴۲ نفر در سوانح کاری کشته شده‌اند و ۱۶,۱۱۳ مورد صدمات جسمی به کارگران در حین کار ثبت شده است. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمه‌ای مناسب فعالیت می‌کنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساخت‌های ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید