خانه  > اعدام  >  دو زندانی در زندان بم اعدام شدند

دو زندانی در زندان بم اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه ۱۱ خردادماه، حکم دو زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در زندان بم اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴، دو زندانی در زندان بم اعدام شدند.

هویت این دو زندانی فخرالله شیروزهی، ۳۰ ساله، فرزند غلام و ابراهیم لجه‌ای، ۳۵ ساله، فرزند عبدالحمید اعلام شده است. هر دو اهل و ساکن زاهدان، متاهل و پدر دو فرزند هستند.

بر اساس این گزارش، این دو زندانی حدودا سه سال پیش در پرونده های جداگانه، از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر در بم بازداشت شدند. آنها سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شدند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۲ درصد از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۰ درصد از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید