خانه  > کارگران  >  معوقات مزدی کارگران قرق‌بان جنگل‌های مازندران

معوقات مزدی کارگران قرق‌بان جنگل‌های مازندران

خبرگزاری هرانا – بیش از ۱،۲۰۰ تن از کارگران قرق‌بان حفاظت از جنگل‌های مازندران، از فروردین ماه سال جاری دستمزد خود را دریافت نکرده‌اند. این موضوع کارگران را با مشکلات معیشتی شدیدی مواجه کرده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، بیش از ۱،۲۰۰ تن از کارگران قرق‌بان جنگل‌های مازندران، دارای معوقان مزدی هستند.

بر اساس این گزارش، این کارگران از فروردین ماه سال جاری تاکنون دستمزدشان را دریافت نکرده‌اند. پیگیری های متعدد آنها برای وصول مطالبات خود از سوی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، تاکنون بی نتیجه بوده است.

به گفته کارگران قرق‌بان؛ به‌رغم وعده‌های داده شده به آنان مبنی بر واریز معوقات در روزهای آتی، هنوز هیچ مبلغی به حساب کارگران واریز نشده است. امری که کارگران را بعد ایام نوروز با مشکلات شدید معیشتی مواجه کرده است.

آنها در پایان با اشاره به اینکه قرار بود با کارگران قرق‌بان بر اساس مصوبه مزدی سال ۱۴۰۳ قرار داد جدید منعقد شود، افزودند: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، زیر بار افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران نمی‌رود.

بر اساس آمار سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، موارد تعویق یا عدم پرداخت حقوق کارگران به مدت دست‌کم ۵۹۲ ماه برای ۱۸,۱۲۱ نفر ثبت شده است. همچنین ۴,۷۶۵ مورد اخراج یا تعدیل، ۵۸۵ مورد بیکاری، و ۴۸۸ ماه نبود بیمه برای ۵۲۵,۵۹۲ کارگر گزارش شده است. علاوه بر این، ۱۱ کارخانه تعطیل شده و ۴,۸۳۵ کارگر در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید