خانه  > اعدام  >  اعدام ۳ زندانی در زندان عادل آباد شیراز/ نجات یک زندانی از چوبه‌ دار در یاسوج

اعدام ۳ زندانی در زندان عادل آباد شیراز/ نجات یک زندانی از چوبه‌ دار در یاسوج

خبرگزاری هرانا – حکم سه زندانی که پیشتر در پرونده‌هایی جداگانه از بابت اتهامات قتل و تجاوز به عنف به اعدام محکوم شده بودند، در زندان عادل آباد شیراز اجرا شد. همچنین، یک زندانی در زندان یاسوج که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، با کسب رضایت اولیای دم از چوبه‌دار رهایی یافت. از سوی دیگر، مدیرکل زندان‌های البرز اعلام کرد که ۳۱ زندانی محکوم به اعدام در سال گذشته از مجازات مرگ نجات یافتند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، سه زندانی در زندان عادل آباد شیراز اعدام شدند.

هویت این زندانیان، هادی سلیمانی، اهل میانرود شیراز، ناصر حمیدی، ۳۴ ساله، اهل دزفول و عیسی احمدی، ۳۰ ساله، گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، هادی سلیمانی پس از سه سال حبس به اتهام قتل عمد اعدام شد. ناصر حمیدی نیز با اتهام مشابه، پس از چهار سال حبس به پای چوبه دار رفت. همچنین عیسی احمدی چهار سال پیش از بابت اتهام «تجاوز به عنف» به اعدام محکوم شده بود.

یک زندانی در زندان یاسوج از اعدام رهایی یافت

به گزارش برنا، یک زندانی در زندان یاسوج از مجازات مرگ نجات یافت.

بر اساس این گزارش، این زندانی که پنج سال پیش به اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان یاسوج نگهداری می‌شود. وی با رضایت اولیای دم از مجازات مرگ رهایی یافته و به زودی از زندان آزاد خواهد شد.

البرز؛ سال گذشته ۳۱ زندانی از مجازات اعدام رهایی یافتند

به گزارش ایرنا، مدیرکل زندان‌های البرز، از رهایی ۳۱ محکوم به اعدام در سال گذشته در این استان خبر داد.

علی اصغر فتحی دراین خصوص گفت: این افراد توسط انجمن مددکاری ، شورای حل اختلاف و رضایت اولیای دم از اعدام نجات یافتند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید