خبرگزاری هرانا – روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، یک زن ۲۱ ساله در مشهد که قربانی کودک همسری بود، توسط همسرش با انگیزه ناموسی به قتل رسید. متهم در حال حاضر با دستور مقام قضایی در بازداشت به سر میبرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از روزنامه خراسان، یک زن قربانی کودک همسری در مشهد، توسط همسرش به قتل رسید.
بر اساس این گزارش، شامگاه سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، وقوع یک قتل به کلانتری مصلی مشهد اطلاع داده شد. افسران پلیس آگاهی به محل حادثه، خانهای ۵۰ متری در خیابان زینبیون، اعزام شدند. در بدو ورود، ماموران با پیکر بیجان زنی روبرو شدند که آثار متعدد چاقو بر بدن او دیده میشد. همچنین در صحنه، مردی ۲۸ ساله با وضعیت جسمانی وخیم نیز یافت شد. بررسیهای اولیه نشان داد که میان این زن و همسرش درگیری رخ داده بود.
ساعاتی پس از حادثه و با دستور مقام قضایی، جسد زن ۲۱ ساله به پزشکی قانونی منتقل شد. متهم که پس از اقدام به خودکشی به بیمارستان منتقل شده بود، هوشیار شد. او در خصوص جزئیات گفت: “چهار سال قبل ازدواج کردم اما با همسرم اختلاف داشتم و در کشاکش طلاق بودیم. اگرچه من سوءظنی خیانت آمیز به او داشتم ولی هیچ مدرکی برای اثبات ادعایم ندارم. با یکدیگر جر و بحث می کردیم تا این که سرش به شیرآب درون حمام خورد. قصد داشتم سرش را زیرآب بگیرم تا بیدار شود. او حرف هایی زد که دیگر نتوانستم تحمل کنم. من اعتیاد ندارم و اهل چیزی نیستم حتی قرص و دارو هم مصرف نکرده بودم. خون هایی که روی زمین ریخته به خاطر آن است که من خودزنی کردم. فرزند خردسالم را منزل مادرم گذاشته بودم و قصد داشتم خودم را هم بکشم. به همین دلیل در اتاق را قفل کردم و به برادرم گفتم با اورژانس تماس بگیرد. درون منزل فقط من و همسرم بودیم و نیروهای اورژانس مرا به بیمارستان رساندند.”
در این گزارش هویت متهم “امیرحسین-ل” عنوان شده است. یکی از نزدیکان متهم به مقام قضایی گفت: “امیر به رفتارهای همسرش مشکوک شده بود و سوءظن خیانت او را آزار می داد. همسرش مدعی بود خواستگار سابقش را دوست دارد و می خواهد با او ازدواج کند. در این شرایط اوایل شب بود که فریاد می زد به اورژانس زنگ بزنید، ولی در ورودی را قفل کرده بود و باز نمی کرد. قفل در را شکستیم. البته فکر کنم او مشروب هم مصرف کرده بود.”
مقام قضایی تحقیقاتش پایان یافته و منتظر نظر تخصصی پزشکان قانونی است. از سوی دیگر بررسیهای کارآگاهان پلیس آگاهی با دستورهای قاضی صفری برای ریشه یابی ادعاهای متهم به قتل همچنان ادامه دارد.
بدون نظر
نظر بگذارید