خانه  > slide, کودکان  >  کودک ۷ ساله در قائمشهر با خوراندن متادون توسط نامادری به کما رفت

کودک ۷ ساله در قائمشهر با خوراندن متادون توسط نامادری به کما رفت

خبرگزاری هرانا – یک دختر هفت ساله اهل قائمشهر، در پی خوراندن مکرر داروی متادون توسط نامادری‌اش، دچار مسمومیت شدید شده و از روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه به بیمارستانی در ساری منتقل شده است. این کودک در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است و پزشکان وضعیت او را بحرانی توصیف کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک کودک هفت ساله در قائمشهر، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت با علائم مسمومیت شدید راهی بیمارستان شد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، رها قنبری، طی پنج ماه گذشته به طور پنهانی و مستمر توسط نامادری‌اش با شربت متادون مسموم شده و در آخرین مورد، به دلیل مصرف دوز بالایی از این دارو، به کما رفته است.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این کودک، ضمن تایید این موضوع به هرانا گفت: “پزشکان اعلام کرده‌اند که رها دچار ورم مغزی، چند نوبت ایست قلبی، خونریزی داخلی و افت شدید ضریب هوشی شده است. وی هم‌اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بوعلی ساری تحت درمان قرار دارد. پزشکان وضعیت عمومی او را بحرانی گزارش کرده‌اند.”

این منبع افزود: “علیرغم شواهد موجود، پدر این کودک در پیگیری پرونده اعلام کرده است که شکایتی از همسر خود ندارد.”

جزئیات بیشتر اعم از روند حقوقی پرونده و انگیزه نامادری این کودک از اقدام مذکور، توسط هرانا در دست بررسی است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید