خانه  > slide, اعدام  >  گزارش تکمیلی؛ افزایش شمار اعدام‌شدگان در زندان وکیل آباد مشهد به ۶ تن

گزارش تکمیلی؛ افزایش شمار اعدام‌شدگان در زندان وکیل آباد مشهد به ۶ تن

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه، با اجرای حکم اعدام سه زندانی دیگر در زندان وکیل آباد مشهد، شمار اعدام‌شدگان روز جاری در این زندان به شش تن افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز، شش زندانی در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شدند.

علاوه بر اجرای حکم اعدام عبدالغفار براهویی (لجه‌ای)، پرویز دستکاله (نورالدین لجه‌ای) و عبدالصمد گرگیج (ریگی) در زندان وکیل آباد، سه زندانی دیگر نیز به چوبه دار آویخته شدند. هویت دو تن از این زندانیان، مهدی عزیزی، اهل مشهد و جاوید گله بچه، توسط هرانا احراز شده است. هر شش زندانی پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر در دادگاه‌های انقلاب حکم اعدام دریافت کرده بودند.

جزئیات بیشتر در این رابطه، توسط هرانا در دست بررسی است.

هویت ششمین زندانی را هیرکانی، مهدی زینلی، ۴۰ ساله و ساکن علی‌آبادکتول گزارش کرده است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران طی بازه زمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۴، دست کم ۸۱۱ شهروند شامل ۴ کودک-مجرم در زندان های ایران اعدام شدند. این رقم در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۲۳.۰۶% افزایش داشته است. از این میزان حکم ۴ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین در این مدت، ۱۸۶ تن دیگر به اعدام محکوم شدند که شامل صدور ۳ حکم اعدام در ملاعام است. لازم به ذکر است، در همین دوره احکام بدوی ۵۹ نفر دیگر نیز به تایید دیوان عالی کشور رسیده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید