خبرگزاری هرانا – با احراز هویت دو زندانی دیگر که در زندان های قم و تبریز اعدام شدند، شمار اعدامشدگان روزهای اخیر در این زندان ها به چهار تن افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه روز سه شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴، دو زندانی در قم اعدام شدند.
علاوه بر اجرای حکم اعدام سهراب حیدری که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، حکم یک زندانی دیگر با هویت “فیضالله کرمی اهل ورامین” در زندان قم به اجرا درآمده است.
براساس این گزارش، آقای کرمی، در سال ۱۴۰۱ از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
همچنین سحرگاه روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه، دو زندانی در زندان تبریز اعدام شدند.
همزمان با اجرای حکم اعدام سیفاله نصیری، یک زندانی دیگر با هویت شمسالدین فضلی، ۲۷ ساله در این زندان اعدام شده است.
براساس این گزارش، آقای فضلی حدود سه سال پیش در یک نزاع دسته جمعی از بابت اتهام قتل عمد بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید