خبرگزاری هرانا – داوود حدادی نیا، شهروند ساکن شهرستان بهمئی، علیرغم گذشت بیش از یک ماه از زمان بازداشت، همچنان در زندان یاسوج بلاتکلیف است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، داوود حدادی نیا در بازداشت موقت به سر میبرد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند، ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “آقای حدادی نیا علیرغم گذشت ۴۴ روز از زمان بازداشت، کماکان در زندان یاسوج بلاتکلیف است. وی که به اختلال روانی مبتلا است، با شرایط نامساعدی در زندان مواجه شده است. افزون بر این، این متهم سیاسی بدون رعایت اصل تفکیک جرایم نگهداری میشود.”
داوود حدادی نیا در تاریخ ۲۸ دی ماه امسال، پس از برگشت به ایران توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. تاکنون از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه وی اطلاعی در دست نیست.
این شهروند در تاریخ ۲۸ آذر سال جاری، توسط شعبه دادگاه انقلاب شهرستان بویراحمد از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به تحمل شش ماه حبس تغزیری محکوم شده است.
همچنین، آقای حدادی نیا اواخر اسفند ۱۴۰۲، توسط شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهر لیکک، از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی و از طریق بستر شبکه اجتماعی اینستاگرام”، به سه ماه و یک روز حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم شد. محکومیت آقای حدادی در پی تسلیم به رای به دو ماه و ۹ روز حبس کاهش یافت. داود حدادی نیا، شهروند اهل شهرستان بهمئی در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
داوود حدادی نیا پیش از این نیز از بابت فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخورد های قضایی را داشته است. وی همزمان با اولین سالگرد جانباختن مهسا (ژینا) امینی، توسط نیروهای امنیتی در این شهرستان بازداشت و در تاریخ هفدهم مهرماه با تودیع وثیقه از زندان دهدشت آزاد شده بود.
بدون نظر
نظر بگذارید