خانه  > کارگران  >  مرگ و مصدومیت ۶ کارگر در قزوین و شبستر

مرگ و مصدومیت ۶ کارگر در قزوین و شبستر

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، روز جاری، پنج کارگر راهداری در قزوین دچار حادثه شدند. در این حادثه، سه کارگر جان خود را از دست دادند و دو تن دیگر مصدوم شدند. همچنین، یک کارگر در شبستر که پیشتر بر اثر سقوط از ارتفاع مصدوم شده بود، بعد از انتقال به بیمارستان «امام رضا» تبریز جان باخت.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از همشهری، پنج کارگر راهداری قزوین دچار حادثه شدند.

بر اساس این گزارش، یک دستگاه پژو ۲۰۶ حوالی ساعت ۱۵ امروز در محور شمالی اتوبان قزوین – زنجان و در نزدیکی سه‌راهی ضیاآباد، با کارگران راهداری که در حال پاکسازی مسیر بودند برخورد کرد.

رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین در این خصوص گفت: در این حادثه، سه نفر از کارگران راهداری (در بازه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال) جان خود را از دست دادند و همچنین سه نفر دیگر، شامل دو کارگر راهداری و راننده پژو ۲۰۶، دچار مصدومیت شدند.

شبستر؛ کارگر مصدوم در بیمارستان جان خود را از دست داد

به گزارش ایلنا، یک کارگر شاغل در کارخانه شیرین عسل شبستر واقع در جاده صوفیان استان آذربایجان شرقی که اخیرا بر اثر سقوط از ارتفاع چهار متری مصدوم شده بود، در بیمارستان «امام رضا» تبریز جان خود را از دست داد.

هویت این کارگر، مهدی زمانی، حدودا ۴۰ ساله و اهل روستای امیرذکریا، گزارش شده است.

در این گزارش آمده است که تاکنون مسئولان این کارخانه در خصوص این حادثه و جزئیات آن اظهار نظری نکرده‌اند.

ایران در زمینه رعایت مسائل ایمنی کار در میان کشورهای جهان رتبه ۱۰۲ را به خود اختصاص داده که رتبه بسیار پایینی است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید