خانه  > slide, اعدام  >  زندان کرمانشاه؛ حکم اعدام یک زندانی به اجرا درآمد

زندان کرمانشاه؛ حکم اعدام یک زندانی به اجرا درآمد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، یک زندانی در زندان دیزل آباد کرمانشاه اعدام شد. وی پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به مجازات مرگ محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان دیزل آباد کرمانشاه اعدام شد.

هویت این زندانی که سحرگاه امروز شنبه ۶ آذرماه به چوبه دار آویخته شد، نریمان سوری توسط هرانا احراز شده است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای سوری پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۵، دست‌ کم ۱۹۲۲ تن در زندان‌های کشور اعدام شده‌اند؛ رقمی که در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۱۰۶.۶٪ افزایش داشته است. با این حال، مقامات زندان و سایر نهادهای مسئول تنها حدود ۵٪ از این اعدام‌ها را بطور رسمی اعلام کرده‌اند؛ مسئله‌ای که بیانگر فقدان شفافیت، پنهان‌ کاری ساختاری و نبود سازوکارهای پاسخ‌ گویی در روند اجرای مجازات اعدام در ایران است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید