خبرگزاری هرانا – روز جاری، ابوالفضل خوران، فعال صنفی محبوس در زندان اراک، به مدت پنج روز به مرخصی اعزام شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، ابوالفضل خوران به مرخصی اعزام شد.
بر اساس این گزارش، اعزام به مرخصی این فعال صنفی معلمان از زندان اراک، امروز یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴، به مدت پنج روز صورت گرفته است.
آقای خوران، در مردادماه سال جاری از بابت پرونده جدیدی که در دوران حبس علیه وی گشوده شد، توسط دادگاه کیفری دو شهرستان اراک به یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
وی در تاریخ ۲ بهمن ۱۴۰۳، جهت تحمل دوران محکومیت خود راهی زندان اراک شده بود.
این فعال صنفی معلمان شهریورماه ۱۴۰۲، توسط شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری دو اراک از بابت اتهامات “توهین به مقدسات” و “اخلال در نظم و آسایش عمومی” به شش سال حبس و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری در ملاعام محکوم شده بود.
آقای خوران به همراه شماری از شهروندان در مردادماه سال ۱۴۰۲، در پی شرکت در مراسمی بر سر مزار مهرشاد شهیدی، از جانباختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در اراک بازداشت و پس از چندی هر کدام با تودیع وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی آزاد شدند.
پیشتر روزنامه شرق در گزارشی که به محکومیت قضایی چند معلم به دلیل فعالیتهای صنفی آنها پرداخته است، به نقل از یکی از نزدیکان ابوالفضل خوران، عنوان کرد: “وی پس از ۱۸ سال فعالیت بهعنوان معاون مدرسه، در زندان اراک روزگار میگذراند. مزار پدر ابوالفضل در نزدیکی مزار یکی از جانباختگان اعتراضات ۱۴۰۱ قرار داشت. ابوالفضل برای خواندن فاتحه برای این جوان بر سر مزارش رفت. همان زمان عدهای دیگر هم برای ادای احترام بر سر مزار این جوان حاضر بودند اما آنها شیوه دیگری در پیش گرفته بودند. به هر حال تصاویر موجود از آن لحظه هم نشان میدهد که ابوالفضل هیچ همراهیای با آن گروه نداشت و فقط فاتحهای خوانده بود. اما پس از انتشار فیلمها، او را دستگیر کرده و برایش پرونده تشکیل دادند. در حال حاضر از آن ۹ نفر که همگی اتهام توهین به مقدسات را داشتهاند، فقط ابوالفضل به همین اتهام زندانی است و سایرین آزاد شدهاند. ابوالفضل در حال حاضر به مشکلی در ناحیه گوش مبتلا شده که به جراحی نیاز دارد. حتی پزشک بیمارستان هم اعلام کرد که باید او را به خارج از زندان ببرند تا مرحله درمان را طی کند، اما باز هم به او مرخصی ندادند.”












































بدون نظر
نظر بگذارید