خانه  > سایر گروهها  >  یک متهم به اسیدپاشی در گرگان بازداشت شد

یک متهم به اسیدپاشی در گرگان بازداشت شد

خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی گرگان از بازداشت فردی خبر داد که اخیرا یک نفر را در روستای تقی آباد این شهرستان هدف اسیدپاشی قرار داده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از برنا، یک متهم به اسیدپاشی در گرگان بازداشت شد.

فرمانده انتظامی گرگان در این خصوص گفت: به دنبال گزارش مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره اسیدپاشی بر روی‌ فردی در حوزه، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت و مأموران به محل اعزام شدند.

عباسعلی پهلوانی نسب افزود: با حضور ماموران پاسگاه روستای تقی آباد در محل مشخص شد یک نفر مورد اسیدپاشی قرار گرفته و خسارت دیده است و فرد اسیدپاش نیز متواری شده است. در ادامه متهم توسط ماموران بازداشت شد.

وی عنوان کرد: متهم پس از دستگیری، انگیزه خود از اسیدپاشی را اختلافات و خصومت شخصی عنوان کرد. فرد اسیدپاش جهت سیر مراحل دادرسی و صدور حکم، به دستگاه قضائی تحویل داده شد.

در این گزارش به جزئیات این واقعه از جمله تاریخ وقوع آن اشاره‌ای نشده است.

اسید، یکی از معدود محصولاتی است که بازار خرید و فروش آن در کشور هرگز از رونق نیفتاده است. علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسیدپاشی” موید شده است.

هرچند در سال ۱۳۳۷ قانونی با موضوع مجازات بزه اسیدپاشی تصویب شده است و علاوه بر آن از عمومات قانون مجازات اسلامی هم می توان در جرم انگاری این عمل غیر انسانی بهره گرفت، اما شواهد و قرائن حکایت از ناکارآمدی قوانین موجود در پیشگیری از آن دارد.

اواخر اردیبهشت ماه ۹۸ پنج ماده از ۷ ماده طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان در جلسه علنی مجلس مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت.

پس از اعمال اصلاحات در مواد این طرح نهایتا در تاریخ ۲۱ مهرماه ۹۸، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در یک جلسه علنی، طرح تشدید مجازات اسید پاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن را که از شورای نگهبان اعاده شده بود بررسی و اصلاح کردند.

در آبان ماه ۹۸ این قانون پس از تایید در شورای نگهبان، جهت اجرا به وزارت دادگستری ابلاغ شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید